Snake Venom cream

Крема за нега на лице од змијски отров

1,480.00ден

  • Опис
  • Коментари(0)

Опис

Природна виталност за вашата кожа!

 

Брчките се главен видлив знак на стареењето. Идентификувани се разни видови на брчки; тие најчесто се поврзани со биолошкото стареење. Таканаречените мимични брчки или линии на израз се резултат на повторените движења на мускулите на лицето кои имаат тенденција да останат.

 

Snake Venom cream

 

  • Го спречува стареењето
  • Ги намалува или елиминира линиите по лицето
  • Брза и ефикасна елиминација на брчки
  • Измазнува брчки
  • Намалува големината на брчки

 

Оваа мека крем е формулирана со нов активен SYN®-AKE, кој има одлични карактеристики за измазнување . Тоа е особено ефикасно против изразени линии.

 

За мажи и жени

 

Понуда вклучува:

1 x  Snake Venom cream 50 ml

 

Коментари

Нема сеуште коментари.


Бидете први да коментирате за “Snake Venom cream”