Smart Swab

Smart Swab – уред за чистење на ушна кал

1,990.00ден 1,590.00ден

  • Опис
  • Коментари(0)

Опис

Треба да си ги исчистите ушите!!!

Сега постои Smart Swab (паметниот чистач). Новиот и иновативен чистач за уши и најдобриот начин да ги исчистите ушите удобно и безбедно. Едноставно го ставате во увото, вртите и го отстранувате ушниот восок, толку е лесно.

Обичните памучни стапчиња може да навлезат длабоко во увото и да предизвикаат болка. Тајната на Smart Swab (паметниот чистач) е меката спирална глава со жлебови (зажлебена глава) која е дизајнирана да навлезе на совршено растојание во увото. Потоа со едноставно вртење го прилепува ушниот восок и безбедно го извлекува без да Ви го повреди увото.

Понудата вклучува:

1 x Smart Swab уред за чистење на ушна кал + ПОДАРОК 16 додатоци.

 

Коментари

Нема сеуште коментари.


Бидете први да коментирате за “Smart Swab”