Magic click

Оваа магнетна мрежа е непробојна граница која ги спречува инсектите да влезат, а овозможува непречено струење на воздух.

890.00ден

Browse Wishlist
Категорија:
  • Опис
  • Коментари(0)

Опис

Оваа магнетна мрежа е непробојна граница која ги спречува инсектите да влезат, а овозможува непречено струење на воздух. Најдоброто е што може да се отвори и затвори без раце. Погодна е за единечни врати, лизгачки врати, дури и за француски врати.Веќе нема да имате проблем и со миленичињата, тие лесно ќе влегуваат и изглегуваат од домот кога сакаат.

Со Magic click  вашиот дом ќе биде природно климатизиран, а инсектите ќе останат надвор!

Коментари

Нема сеуште коментари.


Бидете први да коментирате за “Magic click”