Hollywood Black Mask

Маска за нега на лице

1,990.00ден 990.00ден

  • Опис

Опис

Holliwood Black Mask е активна јагленска маска за длабинско чистење на порите на лицето отсранувајки ги нечистотиите, непотребните маснотии и ситни влакна по лицето и истовремено и дава сјај на кожата.

Понудата вклучува:

2 x Holliwood Black Mask + ПОДАРОК четка за нанесување